0877 173467
Категории
Доставка

Доставката на поръчаните от Топ машини онлайн продукти се извършва от куриерска фирма Еконт до посочен от Вас адрес в цялата страна или до офис на Еконт.

Ако желаете може да заявите доставката да бъде извършена от друга куриерска фирма, като в заявката, която ще направите е наобходимо да посочите съответната фирма.

При доставката на пратката имате възможност за преглед и тест на получента стока, за да се уверите, че доставената ви такава е каквато сте я поръчали от сайта ни Топмашинионлайн.

Как да платите при on-line покупка от https://topmashinionline.com

Плащане при доставка (Наложен платеж)
При доставка на стоката се заплаща дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такава и др. такси ако има такива. Цената на доставката и ако има други разходи за доставката се отбелязват в цената на поръчката, която цена се заплаща в брой на куриера от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока при доставката. Разходите по инкасо и застраховка на стоките се поемат от Ес про груп ЕООД

Банков превод
При избиране на този начин на плащане е необходимо да извършите банков превод към сметката на Ес про груп ЕООД. Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "банков превод". Кликнете на "завършване на поръчката" и в страницата, която се отвори ще видите банковата сметка, по която да извършите превода, след издаване на проформа фактура от фирма “ЕС ПРО ГРУП” ЕООД, служеща като основание за превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

Плащане през Epay.bg
(карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit, микросметка Epay.bg)
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка или микросметка в Epay.bg, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.необходимо е да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на topmashinionline.com и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка.

ВАЖНО! След извършане на плащането в сайта на ePay.bg, моля не затваряйте браузъра, а натиснете появяващият се бутон за връщане в сайта на търговеца www.topmashinionline.com , за да финализирате заявката - При плащане с кредитна карта Visa/Visa Electron/MasterCard, издадена от българска банка не се дължи допълнителна такса от страна на клиента. - При плащане с кредитна карта Visa/Visa Electron/MasterCard, издадена от чужда банка, клиенът заплаща допълнителна сума /с включено ДДС/ За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

Гаранция
Всеки продукт, за който в описанието му е упоменат гаранционен срок се доставя до клиента, придружен от гаранционна карта, която съдържа:  адрес и телефон на оторизираните сервизи; гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители; гаранционен срок на закупената стока. В случай на фабричен или друг дефект, който не е възникнал вследствие на нецелесъобразна употреба или не е причинен по вина на потребителя, Вие имате право в рамките на гаранционния срок да се възползвате от гаранционното обсужване на производителя. За целта трябва да се свържете с оторизираните сервизи, посочени в гаранционната карта. При посещение на такъв е необходимо да представите оригиналната карта и в много случаи касовия бон. Обикновено дефектът на продукта се отстранява в рамките на 1 месец. Ако това се окаже невъзможно, продуктът следва да бъде заменен с нов.

Рекламация
За всички стоки, за които не е посочен гаранционен срок и не са придружени от гаранционна карта, в случай на фабричен или друг дефект, който не е причинен по Ваша вина, можете да направите рекламация на нашия e-mail office@topmashinionline.com. Следва отстраняване на дефекта или замяна на продукта с нов в срок и по начин, посочени в Закона за зашита на потребителите.

Условия за връщане на закупен продукт
Като потребител Вие имате право да върнете закупен от електронния магазин „Топ машини онлайн“ продукт в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаването му. В съответствие със Закона за защита на потребителите. „Ес про груп” ЕООД следва да Ви възстанови в пълен размер заплатената за продукта сума не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която сте упражнили правото си за връщане на стоката.  Разноските по връщането на продукта са за сметка на потребителя. 

Условия за връщане на продукта:
Продуктът не трябва да е ползван и с нарушен търговски вид (замърсен, надраскан, ударен или увреден по какъвто и да било начин); Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка; Продуктът трябва да бъде върнат с придружаващите го документи. В случай, че някое от посочените по-горе условия не бъде изпълнено „Ес про груп” ЕООД има право да откаже приемането на продукта. Продуктът следва да бъде върнат на посочения от „Ес про груп” ЕООД адрес на управление: гр. София, ж.к. Дружба, бл.56, вх. 2, ет. 1, ап. 19 или до офис на куриерска фирма Еконт или др. адрес. При връщането му се съставя и подписва протокол, който съдържа описанието на продукта, договорения между страните начин за връщане на парите и дата. При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.


За повече информация ТУК ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

В Топ машини онлайн може да откриете широка гама от машини за рязане, машини за шлайфане, машини за пробиване, пневматични машини, уреди за отопление и климатизация, ръчни инструменти, градинска техника, помпи, хидрофори, компресори и консумативи на водещи марки на пазара като Bosch /bosch.bg/, Makita /www.makita.bg/, dewalt./www.dewalt.com, Raider /www.raider.bg/, Einhell, RTRMAX/www.rtrmax.com/, RTR Premium, Black&Decker, Skil/www.skil.bg/, Wilo/www.wilo.bg/, Sparky/sparky.eu/bg/, Maktec, Stihl/www.stihl.bg/, Gardena/www.gardena.com/bg/, Husqvarna /www.husqvarna.com/bg/, Festool/www.festool.bg/, Steinel, City Pumps, Rubi, Dremel, Abac, Altrad-limex, Ferm, Erba/www.erba.at/, Wolfcraft/www.wolfcraft.com/, Hugo Brennenstuhl/www.brennenstuhl.com/, Fronius, Sola, Tesy/www.tesy.bg/, MTD, OPTIMUM, Rodcraft, Telwin, GYS, Fini, Bolter, Toptul, Rems, Laserliner, Lavor, Karcher, Wagner, Hyundai, Status, STS, DWT/www.dwt.com/, BAMAX - Italy, GAV - Italy и други.

Най-отгоре