Професионална турбо газова горелка за пропан-бутан с пиезо Yato YT-36715 +2800°С, 142 г/ч, 2.0 kW, с адаптер
Код на продукта: 19764
Марка: Yato
Модел: YT-36715
Температура максимална: +2800°С
Консумация на газ: 142 г/ч
Мощност: 2.0 kW
Налягането: 2.59 MPa
Пиезо запалване: да
Производител: product Yato logo
Код: YT-36715
Наличност: Изчерпан



Описание

Професионална газова горелка Yato YT-36715 с месингово тяло и пиезо запалване. Горелката постига температура 2800°С и има мощност 2.0 kW. Захранва се от газ пропан или MAP , което позволява постигане на много високи работни параметри, без да се налага да свързвате допълнителни газови бутилки. Консумацията на газ е 142 г/ч, а налягането е 2.59 MPa. Може да работи под ъгъл 360°, което позволява безопасна работа във всяка позиция, дори и на най-трудните места.
Горелката е оборудвана с накрайник TURBO, който създава вихър пламък. В резултат на това се увеличава газовият поток, което води до много по-висока ефективност и по-бързо загряване на тръбите.
Важно предимство на горелката е функцията AUTO START / STOP. Благодарение на специалния дизайн и вградения клапан, работата на горелката е много удобна и ви позволява да я управлявате само с една ръка. Горелката се стартира с натискане на един бутон и работи само при натискане. Въпреки това когато пуснете бутона горелката ще се изключи автоматично. Не е необходимо да изключвате подаването на газ всеки път. Това прави работата по-лесна и по-бърза. Освен това намалява разхода на газ.
Горелката има връзка към газов цилиндър с резба G1 "F. Освен това в комплекта е включен адаптер за свързване на цилиндъра с G7 / 16" F връзка . В резултат на това е възможно да се свържат двата типа цилиндри използвани на пазара към горелката YATO.

Горелката има следните функции:

  • PIEZO запалване -  улеснява запалването на газа без нужда от външен запалител
  • Заключване на спусъка - предотвратява случайно включване на горелката
  • Блокировка за непрекъсната работа - особено полезна при по-продължителна работа. Позволява ви да заключите бутон в положение включено, без да се налага да държите бутона с пръст
  • Газово регулиране - позволява ви да регулирате силата на пламъка в зависимост от вашите нужди

Препоръчва се за водопроводни и монтажни работи:

  • Спойка - медни тръби с диаметър до 32 мм
  • Меко запояване - медни тръби с диаметър до 100 мм
  • Заваряване .

Аксесоари

Още продукти от същата категория

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}